GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Nazire Eruslu Anaokulu

0 (342) 341 35 40
Batıkent Mahallesi 45. Sokak No2 Şehitkamil/GAZİANTEP
Vizyon
Çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurumdur.
Misyon
Okulumuzun eğitimdeki amacı, bize emanet edilen çocuklarımızı, mutlu, kendine güvenen, sağlıklı, çevresine duyarlı, kendisini ve başkalarını seven aynı zamanda farklılıklara saygı duyan, paylaşmayı bilen uygar bireyler olarak yetiştirmek, okul öncesi dönemde zihinsel, bedensel, duygusal, fizisel, sosyal ve dil gelişimlerine yardımcı olmaktır. Sınıflarda çocukların kendi bağımsızlık ve özgüvenlerini rahatça ifade edebilecekleri ve bunu kendi kendilerine kurabilecekleri sıcak bir ortam sağlamak. Çocuklarımızı iyi birer örnek insan olarak insani değer ve eşitlik ilkelere göre yetiştirmektir.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :ikili
Sabah : 07:20 - 12:20 Öğle : 12:30 - 17:30
doğalgaz
ingilizce
Pansiyon Bilgileri
Her her türlü halk otobüsü, dolmuş çalışmaktadır.
okula ait servis bulunmaktadır
Batıkent, Yüksek Bina Arkası